Activitats juvenils organitzades per l’Església Cristiana Evangèlica

25.09.2012 09:55

 

“Observa, pregunta, troba respostes”. Aquesta era la idea que va donar forma el passat dissabte 22 a diferents activitats al centre de Sant Feliu, organitzades per la Comunitat Cristiana Evangèlica de la ciutat. Al llarg de 3 stands, col·locats a la Plaça del Mercat, a la Rambla A. Vidal i al Passeig de Mar, es va a donar a conèixer les iniciatives que s’ofereixen de part de l’Església Evangèlica situada al carrer Bourg de Peage 9, davant del Caprabo.

A més dels ganxons, un total de 80 joves vinguts de diferents parts de Catalunya van participar en aquesta jornada, repartint globus amb un missatge, fent qüestionaris als vianants per conèixer la seva opinió  sobre diferents temes com la crisi o el sentit de la vida. També van repartir ampolletes d’aigua amb un missatge per a reflexionar i oferint com a obsequi una Bíblia o llibres sobre el personatge de Jesús.

A la tarda, tot l’ambient es va enfocar a la pista de bàsquet del Passeig de Mar, on la entitat juvenil “Young Life” havia organitzat competicions de bàsquet. Primer va ser el “2Ball” (competició de tir per parelles) i després el 3x3, en el que van participar 12 equips, que es podien inscriure gratuïtament. Tal com s’havia anunciat a la ràdio municipal i als pòsters penjats durant la setmana, l’activitat va comptar també amb actuacions de música Hip Hop en directe amb rapers com “Alley” o “Mauri”. Els guanyadors del bàsquet van rebre premis com pilotes de bàsquet oferides pel patrocinador “Metropol Boutiques” i samarretes de competició.

Després de 10 hores amb moltes converses i de donar-se a conèixer als conciutadans, el dia va acabar amb un sopar al local de l’Església per a tots els voluntaris participants a la jornada. La conclusió va ser la d’un sincer agraïment a l’Ajuntament per la col·laboració i els permisos, així com als joves vinguts de lluny en autobús, que van fer possible aquesta jornada en un ambient festiu.

Si vols seguir l'activitat en imatges, aquí dos links amb fotos:

https://picasaweb.google.com/106384456622350027371/Dissabte22ComAEsglesiaASantFeliu?authkey=Gv1sRgCIrY2o_u4KrLQA

https://picasaweb.google.com/105262196676566109368/CampanaSFG220912?authkey=Gv1sRgCNCXg4ib4dv4BQ

 

—————

Volver