Una àncora segura i ferma en temps difícils

08.12.2013 21:40

Una àncora segura i ferma en temps difícils

 

L‘Església Evangèlica s‘estrena en La veu de les parròquies amb aquest article. De fet, ja era hora després de 20 anys de presència a la nostra estimada ciutat. Això és possible gràcies a les bones relacions entre les dues comunitats cristianes, que han anat creixent durant els darrers anys.

 

Fa setmanes els aparadors de les botigues i la il·luminació als carrers ens anuncien que estem apropant-nos a la festa de Nadal i ens recorda que fa 2013 anys que Déu es va limitar a venir com un ésser humà i va néixer a Betlem. Encara que molts som conscients del sentit original d’aquest fet, altres tradicions –ja siguin importades o no– ens allunyen de la celebració del naixement del Fill de Déu. Avui, més que mai, la nostra societat necessitaria experimentar de manera real i personal el missatge de Nadal anunciat als pastors mitjançant els àngels: “Us anuncio una BONA NOVA que portarà a tot  el poble una gran ALEGRIA... Glòria a Déu a dalt del cel i a la terra PAU als homes que ell ESTIMA” (Lluc 2:10-14).

 

Per què ens resistim a sentir i fer nostres les bones noves d’alegria, pau i amor? Per què ens hem desviat del millor missatge del món per a la humanitat? La veu de la nostra “parròquia” evangèlica avui és la veu del profeta Joan Baptista, és “la veu d’un que crida en el desert: prepareu el camí del Senyor, aplaneu les seves rutes!” Preparem els nostres cors per rebre aquest missatge senzill, però poderós, que Déu es va fer home amb la finalitat d’ocupar-se de  les seves criatures. Ell és l’anyell de Déu, el que treu el pecat del món, és a dir el meu i també el teu...

 

Enmig d’un món que és com un vaixell sense destí, a la deriva, Jesucrist −mort i ressuscitat− vol ser la nostra esperança, com una àncora segura i ferma  en temps difícils. Obrim-li el nostre cor i deixem que Ell s’ocupi de les nostres vides!

 

Bon Nadal!         Arnold Forster, Església Evangèlica SFG

 

—————

Volver