L'amor de Déu sempre arriba a temps

13.05.2014 11:48

 

L’amor de Déu sempre arriba a temps

 

Jesús va explicar la història del bon samarità per ensenyar a certes persones com cal estimar el proisme d’una manera veritable.

Sobre tot perquè el camí pel qual caminem pot portar-nos alguna sorpresa que no esperem. Sorpreses de la vida que a molts ens arribaran. Sorpreses d’allò més variades: problemes en el matrimoni que ningú no espera, fills que no desitgen la vida que els seus pares els ofereixen, vicis que es converteixen en addiccions (drogues, alcohol, tabac, pornografia...), depressions davant d’un camí de vegades tan dur, solituds després de caminar amb tanta gent...

 

Però el millor de tot, encara que alguns ens decebin, és que sempre hi haurà algú posat per Déu per oferir-nos l’ajut oportú. L’ajut en el moment en què més ho necessitem.

El bon samarità és l’exemple clar d’ajuda inesperada perquè abans d’ell n’havien passat d’altres de més competents i no havien vist cap solució o no els va semblar indicat perdre el temps amb aquell problema que hi havia al camí.

 

Però va arribar el samarità i va ser mogut per la misericòrdia, de tal manera que, tot i ser d’una condició que no estava gaire ben vista, va donar sense esperar res a canvi.

Aquesta és la manera com actua Déu amb l’home. Tot i que ens veiem sols en el camí, amb les nostres ferides, i siguin pocs aquells que se n’adonin, Déu sí que se n’adona de la nostra condició i ens va oferir el que més necessitàvem: AMOR.

 

L’amor més pur, mostrat en Jesucrist, el seu fill. Entregat per nosaltres per poder guarir les nostres ferides, per perdonar els nostres pecats i rebre una esperança viva. Jesucrist va venir a buscar i a salvar el que s’havia perdut. Si necessites ajuda prova de confiar plenament en ELL. No et decebrà.

 

Arnold Forster, Església Evangèlica Sant Feliu de Guíxols

 

—————

Volver